Meditation

Jeg har mit dejlige M & M studie (Meditation- og Massage studie) midt i hjertet af Lyngby. Jeg kommer også gerne ud og underviser og facilitere meditationsevents. Jeg underviser både på dansk og på svensk.

Hvorfor meditere?

Det at meditere er en personlig oplevelse, men jeg tror mange oplever noget af det samme som jeg.

Det bringer mig i en tilstand af kærlig ro, klarhed og nærvær. Det smitter af på min hverdag og i samværet med andre. Det hjælper mig også til at få klarhed og svar på de spørgsmål jeg går og tumler med. Meditationen giver mig en fornemmelse af, at være en del af en stor helhed, hvilket gør, at jeg aldrig føler mig alene og fortabt uanset hvor håbløs en situation jeg står i. Min mor siger jeg er som en korkprop, der aldrig synker til bunds, det er nok et meget godt billede.

Den meditationsform som jeg videregiver er ganske uhøjtidelig, det er guidede meditationer og drømmerejser. De er ganske jordnære, enkle og har ikke nogen religiøs tilknytning. Jeg indleder altid med lidt blide fysiske øvelser. Det afspænder kroppen, grounder os og gør det letter at være tilstede og ”falde” i meditation som sufierne kalder det.

Som barn lærte jeg at meditere af min far. Han underviste mange år i ind- og udland og har også udgivet en guidebog til meditation.

Jeg bruger både meditationer som jeg har lært af ham og andre, men jeg får også kanaliseret meditationer til det nu der opstår når vi sidder sammen.

Jeg underviser både mennesker som gerne vil lære at meditere eller som ønsker inspiration til deres egen meditationspraksis. Men jeg facilitere også meditationsgrupper med mennesker som er van til at meditere og som ved, at når vi meditere flere sammen, bliver oplevelsen og intentionen stærkere.

Hvis du vil lære at meditere eller være en del af et fællesskab hvor vi meditere sammen, så er du velkommen til at kontakte mig.

I disse tider kan vi max være 5 personer i M & M studiet, for at vi kan holde god afstand. Naturligvis overholder vi alle anbefalinger, så vi trygt kan være sammen.