Massage

Jeg bliver tit spurgt hvilken slags massage jeg giver. Mit svar er, at jeg give den slag massage som den enkelte har brug for. Jeg blev i 2005 uddannet læge eksamineret massør fra det som i dag hedder Lasota Terapi Akademi. Men allerede som barn begyndte jeg at give massage med metoder som jeg lærte af flere forskellige dygtige behandlere.

Igennem de mange år hvor jeg har interesseret mig for massage, har jeg lært mange forskellige metoder som jeg kombinere ud fra min intuitivt og efter aftale med den enkelte. Jeg kan hjælpe med mange forskellige udfordringer f.eks. muskelsmerter, et skævt bækken, migræneanfald, søvn og stress problemer, grounding eller det at føle ro og velvære.

Jeg massere også ude på virksomheder, men i min egen klinik giver jeg kun behandlinger på 60 eller 90 min. Derved er der tid og ro og til at gå i dybden og mulighed for at hvile sig efter behandlingen. Jeg gør mit bedst for at du kan føle dig tryg og kan give dig hen til behandlingen.

Min fornemmeste opgave er at lytte til dig og din krop og give den støtte og hjælp som du behøver. I et forløb kan vi sammen finde årsagen til spændinger eller ubalancer i din krop og hvad du selv kan gør for at få det godt igen.

Glæder mig til at møde dig.