Massage

Jeg bliver tit spurgt hvilken slags massage jeg giver. Mit svar er, at jeg give den slag massage som den enkelte har brug for. Jeg blev i 2005 uddannet læge eksamineret massør fra det som i dag hedder Lasota Terapi Akademi. Men allerede som barn begyndte jeg at give massage med metoder som jeg lærte af flere forskellige dygtige behandlere.

Igennem de mange år hvor jeg har interesseret mig for massage, har jeg lært mange forskellige metoder som jeg kombinere ud fra min intuitivt og efter aftale med den enkelte. Jeg kan hjælpe med mange forskellige udfordringer f.eks. muskelsmerter, et skævt bækken, migræneanfald, søvn og stress problemer, grounding eller det at føle ro og velvære.

Jeg har tidligere masseret meget på virksomheder og haft egen klinik, men nu tillader mig den luksus, kun at give behandlinger på 60 eller 90 min., hvor der er tid til ro og fordybelse og hvile efter behandlingen. Jeg gør mit bedst for at du kan føle dig tryg og kan give dig hen.

Min opgave er ikke at tage ansvaret fra dig og ”fixe” eventuelle problemer. Der imod kan min behandling give dig en mental pause, som kan skabe plads til refleksion. Hvis du er parat til det, vil jeg gerne inspirere og puffer dig kærligt på vej, så du kan finde frem til dine egne sunde løsninger. Jeg afsætter derfor god tid til at lytte til dig og til at vi sammen kan tale om hvordan du kommer godt videre.

Jeg udbyder også massageordningerne, hvor det er mit dygtige Sundhedsteam som kommer ud i virksomheden. Læs mere om det under Sundhedsordninger.

I disse COVID-19 tider overholder vi naturligvis myndighedernes anbefalinger og bære visir eller mundbind når det er nødvendigt eller hvis kunderne beder os om det.

Glæder mig til at møde dig.