OM

Hej, jeg er Cecilie Hagested, indehaver af C sunde løsninger.

Jeg er KaosPilot, massør og underviser i meditation, kajak og fysisk træning.

Siden 2005 har jeg været leverandør af massage- og sundhedsordninger til små og store virksomheder og kommuner.

Jeg er tidligere indehaver af Klinik Zoma i Charlottenlund og har nu her i maj 2020 åbnet et Meditation og Massage studiet i hjertet af Lyngby.

Målet med C sunde løsninger er at inspirere og give konkrete værktøjer til et liv der giver mening, glæde og overskud.

Det gør jeg både ved at være med til at tilrettelægge sundhedsstrategier for virksomheder. Rådgive omkring sundhed, undervise i fysiske og mentale værktøjer, give massagebehandlinger og sidst men ikke mindst lave events, når jeg fornemmer at der må ske et energiløft. Det har f.eks. været her under Corona nedlukningen hvor jeg i foråret/sommeren tilbød gratis morgengymnastik hver dag ude i det fri. Jeg har arrangerede plantebyttedage og her optil jul laver vi et Spirituelt mini julemarked i min lejlighed.

Jeg tror på, at vi alle har en indre visdom, hvor vi ved hvad der er bedst for os og hvilken vej vi skal gå. Mit ønske er at jeg kan bidrage til, at dem som opsøger mig, får kontakt, tillid og bliver bedre til at lytte til deres egen visdom. Når vi gør det bliver livet magisk!

Jeg er opvokset på Christiania. Fra Århus er jeg uddannet KaosPilot (1996). Fra Lasota Terapi Akademi er jeg uddannet lægeeksamineret massør (2005) og har taget en overbygning i Bækkendysfunktion (2008). Fra NORDLYS er jeg uddannet graviditetsmassør og løbene tager jeg nye special kurser, det sidste var ved Gunna Højgaard som omhandlede ødemebehandling med lymfedrænage.

Derudover har jeg taget kurser i, og blevet oplært af mine nære og kollegaer i: alternative behandlings metoder, journalistik, spirituel og personlig udvikling, musik, malerkunst, div. fysiske udfoldelser lige fra flamenco til kajakroning.