Events

Jubiiii C sunde løsninger afholder:

SPIRITUELT JULEMARKED

Lørdag d. 5 og søndag d. 6 december 2020

Det bliver superhyggeligt med hjemmelavet æbleglögg (alkoholfri), lækkerier, lys, varme, mulighed for at købe berigende julegaver og møde spændende mennesker.

Det vil være muligt at købe spirituelle bøger af Bent Hagested, gavekort til massage, zoneterapi, clairvoyant vejledning og meditationsundervisning.

Men der er også mulighed for at købe englekort, malerier og engle i filt og perler af kunstneren Anne Marie Helt og andet spændende.

Du kan også trække englekort og komme i ”den syvende himmel” med zoneterapi prøvebehandlinger.

Zoneterapien koster 25 kr. for 15 min. hvilket kan bookes når du kommer.

For at vi max bliver 10 personer, skal du på forhånd booke dig ind på en ankomsttid hvor du så kan blive i optil 90 min. inden vi skal gøre klar til næste hold gæster. Spritte, spritte, spritte.

Du kan vælge at komme lørdag eller søndag kl. 12.30, 14.30 eller 16.30.

Book din ankomst ved at sende en sms med de tider du kan komme og overfør 25 kr. med MobilPay begge dele på tlf. 2714 8402. Der venter dig så en kop varm glögg, kaffe eller the når du kommer. Hvis ikke du har MobilPay og heller ikke kan sende en sms, så ring på nummeret og betal kontant når du kommer. Du får tilsendt en bekræftelse på den tid som er booket til dig.

Husk at blive hjemme hvis du føler dig sløj, eller har været sammen med nogen som er syge. Husk også at tage ansigtsmaske på af en eller anden art. Sprit sørger vi for.

Vi glæder os rigtig meget til at hygge om dig 🙂